Over mij

Mijn naam is Ronald Muis en ik werk nu ruim 30 jaar in de zorg waarvan de laatste 25 jaar als SEH- en Ambulanceverpleegkundige (BIG geregistreerd). Daarnaast ben ik lid van het bedrijfs-opvang-team (BOT) van een ambulancedienst en getraind door een psychologisch expertise centrum. Door de jaren heen heb ik veel (geestelijke) trauma's gezien en gehoord, zowel bij patiënten als collega's. Veel waren bij de behandeling van hun trauma of de verwerking van een heftige gebeurtenis gebaat bij EMDR. En dat is één van de redenen waarom EMDR Praktijk Noord is ontstaan.
Ik ben geregistreerd EMDR-therapeut/coach en het is mijn doel om jou op een laagdrempelige en opgedwongen manier van jouw trauma af te helpen en jou te helpen de heftige gebeurtenis te verwerken .

Om volledig en professioneel te documenteren werkt EMDR Praktijk Noord met het Elektronisch Cliënten Dossier (ECD), een KIWA erkend digitaal dossier welke voldoet aan de AVG (gegevens bescherming). Hierin wordt alle nodige documentatie geplaatst wat bijdraagt aan een zo optimaal mogelijke behandeling. Dit dossier is alleen in te zien door mij als therapeut en, indien gewenst, door de cliënt zelf.
Bij EMDR Praktijk Noord wordt de EMDR ingezet voor een heel scala aan klachten. Naast mensen met burn-outklachten of hulpverleners kan EMDR ook laagdrempelig en breed ingezet voor mensen met allerlei vormen van fobieën, angsten en spanningen. Daarnaast kan het ook een heel gunstig effect hebben op ondernemers die door een blokkade vastlopen in hun onderneming, denk bijvoorbeeld aan faalangst of het begeven in grote(re) groepen mensen. EMDR is bewezen effectief en doorgaans ervaren mensen met licht tot matige klachten na enkele of zelfs één sessie al de gewenste rust en ontspanning.

 

Erkend door:

  • KTNO (Kwaliteit en Toetsing Natuurgerichte Opleidingen)
  • NVPA (Beroepsvereniging voor gespecialiseerde psychosociaal therapeuten)
  • NVST (Nederlandse Vereniging van Soma Therapeuten)
  • VBAG (Vereniging ter Bevordering van Alternatieve Geneeswijze)
  • CAT (Collectief Alternatief Therapeuten)
  • VVET (Verbond Van Energetisch Therapeuten)
  • ICR (International Coaches Register)
  • FAGT (Federatie voor Additief Geneeskundig Therapeuten)
  • LVNT (Landelijke Vereniging Natuurgeneeskundig Therapeuten)
  • SKJ (Stichting Kwaliteitsregister Jeugd)
Praktijkruimte Emmen
Praktijk Assen

Heb je vragen of wil je weten of ik jou verder kan helpen?
Vul dan het contactformulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op!

Scroll naar boven